Leuk om me even voor te stellen!

Ik ben Nicole van Rossum en heb sinds 2017 een praktijk aan huis. Eerst nog in mijn huis, maar sinds een paar jaar heb ik een mooie zelfstandige ruimte aan mijn huis.

Ik ben moeder van een lieve dochter, getrouwd en hondenbaasje. We wonen in Vleuterweide in Leische Rijn. Ik ben een echt buitenmens en kan dagen doorbrengen op stal. 

Jaren geleden ben ik gestart met het geven van Biophotonen-therapie, maar de klassieke homeopathie gaf mij meer antwoord op gezondheidsvragen. Ik heb de eerste jaren gewerkt als homeopaat in opleiding en nu geruime tijd volledig gediplomeerd. Om dit te bereiken, heb ik 2 HBO-opleidingen gevolgd aan de Homeopathie Academie Nederland, waardoor ik zowel voor mensen als dieren opgeleid ben.

Ook ben ik in het bezit van een diploma Medische Basiskennis met CPION-accreditatie. Daardoor worden de consulten vaak helemaal of grotendeels vergoed door de aanvullende zorgverzekering.

Al jaren heb ik een passie voor gezondheid en wil ik het verschil maken voor mens en dier. Ik kies voor een persoonlijke benadering, waarbij ik met mensen en dieren vaak een pad bewandel naar gezondheid en balans. Elk consult is anders en bijzonder: Dat is juist zo belangrijk!

In mijn leven ben ik altijd onderzoekend geweest: wat maakt het verschil om in balans te zijn en een goede gezondheid te hebben? De klassieke homeopathie gaf me hierop een antwoord. In de klassieke homeopathie wordt een beroep gedaan op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Er wordt goed gekeken naar de oorzaak van symptomen, welke worden gezien als een signaal van een disbalans. De symptomen worden niet onderdrukt, maar vertaalt naar de passende homeopathische middelen.

Bij mijn pad om mensen en dieren te ondersteunen naar een goede gezondheid, hoort een verdere ontwikkeling. Vanaf juli 2022 ben ik Trainer Hormoonfactor en ga ik mijn aanbod uitbreiden: gericht op het hormoonstelsel, voeding en leefstijl. Denk aan schildklierproblematiek, gevolgen van een burn-out, insulineresistentie, PMS, Endometriose, PCOS etcetera. Vanuit de klassieke homeopathie richt ik me hier extra op, maar ook bied ik begeleiding op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. De begeleiding is gericht op het verbeteren van de leefstijl en daarmee het bereiken van een betere hormoonbalans.