Tarieven klassieke homeopathie voor dieren

Voor nieuwe patiënten bied ik de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis spreekuur á 15 minuten, op afspraak.

Klassieke homeopathie voor dieren Tarieven
1e consult nieuwe patiënt * (uitgebreide intake van 1½ – 2 uur) € 95
1e consult terugkerende patiënt met een nieuwe klacht * (consult 45-60 minuten) € 65
Vervolgconsult * (consult 30-60 minuten) € 50
Consult acute klacht nieuwe patiënt * € 45
Consult acute klacht onder behandeling staande patiënt * € 30

* Consulten zijn inclusief 1 update en homeopathisch middelen, die verstrekt worden via een apotheek.

* De kruidenpreparaten, tincturen, mineralen en voedingssupplementen die ik je eventueel adviseer aan te schaffen zijn niet bij de consultprijs inbegrepen.

Reiskosten

Bij een bezoek aan huis of stal reken ik een kilometervergoeding van € 0,20 per km vice versa. Het aantal kilometers bereken ik via ANWB routeplanner (snelste route).

Vergoeding door dierverzekering

Homeopathische consulten, uitgevoerd door geregistreerde leden van de BKHD worden vergoed door de Huisdierenverzekering van OHRA en REAAL Dier en Zorg. Op de site van de BKHD staat meer informatie over welk type verzekering dit betreft. 

De wet
Wettelijk is geregeld dat alleen dierenartsen mogen ‘behandelen’. Dit houdt in dat veterinaire homeopaten geen medische diagnose mogen stellen. Hiervoor verwijs ik je door naar de dierenarts. Waar op deze website over ‘behandeling’ wordt gesproken, wordt de homeopathische behandeling bedoeld. Deze is gericht op het stimuleren van het herstelvermogen van het dier en is daarmee niet vergelijkbaar met een behandeling zoals deze wordt uitgevoerd door een dierenarts.

Beroepsaansprakelijkheid
Ik ben verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Hierdoor ben ik gehouden aan de van toepassing zijnde algemene voorwaarden.  Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken voor klassieke homeopathie voor dieren. 

AVG

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Lees hier verder over de AVG.