Over mij

Ik ben Nicole van Rossum, getrouwd, moeder van een lieve dochter en hondenbaasje. Vanaf 2017 heb ik een praktijk aan huis. Eerst nog in mijn huis, maar sinds een paar jaar heb ik een mooie zelfstandige ruimte aan mijn huis.

Ik ben gestart met Biophotonentherapie en vanaf 2018 aan het werk als homeopaat in opleiding. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als homeopaat voor dieren en vanaf juli 2021 ben ik afgestudeerd als homeopaat voor mensen.

Al jaren heb ik een passie voor gezondheid en wil ik het verschil maken voor mens en dier. Ik kies voor een persoonlijke benadering, waarbij ik met mensen en dieren vaak een pad bewandel naar gezondheid en balans. Elk consult is anders en bijzonder: dat is juist zo belangrijk.

In mijn leven ben ik altijd onderzoekend geweest: wat maakt het verschil in gezondheid en in balans zijn? De klassieke homeopathie gaf mij hierop een antwoord. In de klassieke homeopathie wordt een beroep gedaan op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Er wordt goed gekeken naar de oorzaak van symptomen, welke worden gezien als een signaal van een disbalans. De symptomen worden niet onderdrukt, maar vertaalt naar de passende homeopathische middelen. 

Ik heb mijn passie om kunnen zetten door het volgen van 2 HBO-opleidingen aan de Homeopathie Academie Nederland. Ik ben opgeleid tot klassiek homeopaat ZC voor mensen en voor dieren en ben in het bezit van een diploma Medische Basiskennis met CPION-accreditatie.